Tanulj velünk!

 

Oroszt szeretnél tanulni. Hova fordulj? Nyelviskolába? Jó lenne, de sok esetben drága, időhöz kötött és még utazni is kell… Magántanárhoz? Jó lenne, de nehéz olyan tanárt találni, aki közel lakik, és akkor tanít, amikor ráérnél (és újfent az utazás)…

Örülünk, hogy rátaláltál a KIROW-ra, mely azért született, hogy megszabadítson a ,,de”-től! Nincs utazás, nincs utazási költség és akkor tanulsz, amikor Neked a legjobb. Minőségi, modern, de hagyományos nyelvtanulási módszereket is ötvöző rendszert ajánlunk az orosz nyelv elsajátításához. Az online órák árát szükséges csak  a tanárodnak kifizetned (mint egy hagyományos magánóra esetében). Nincs regisztrációs és rendszerhasználati díj.

 


Mennyibe kerül?

Hagyományos módszer: ez annyiba kerül, mint amennyi az általad választott tanár magánóradíja. A hirdetéseket, melyekben megtalálod az egyes tanárok óradíjait, a Tanáraink menüpont alatt nézheted meg. (Ez átlagosan 2 000-3 000 Ft/óra között van.)

24+1 leckés kurzus: befizethetsz az ún. 24+1 leckés kurzusra, mely tartalmaz 24 leckét és a leckékhez tartozó 24x60 perc magánórát (+ 1 ajándék leckét). Ennek ára:


 


Tanulj online! Avagy mitől modern és mitől hagyományos?

Modern és kényelmes, mert virtuális kereteken belül zajlik a nyelvoktatás. Ismered már az előnyeit ennek, de emlékeztetünk: a számítógépedet akkor kapcsolod be, amikor kedved tartja, a laptopodat pedig a legképtelenebbnek tűnő helyeken is előveheted, ha fogsz netet! Kócosan, pizsamában is nekiülhetsz tanulni (de egy nyelviskolába már nem mennél el úgy)!

Modern és kényelmes, mert virtuálisan férhetsz hozzá a leckéidhez is. Az általad kiválasztott legszimpatikusabb tanár állítja össze neked a leckéket, illetve ő lesz az, aki ezeket megosztja veled. A leckék tartalmaznak magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat, hivatalos, illetve mai orosz köznyelvi kifejezéseket, mindennapos szituációkkal ismertetnek meg, hanganyagokat tartalmaznak, illetve nyelvvizsgákon előforduló tipikus témaköröket ölelnek fel. Neked csak a magánórákért kell fizetned a tanárodnak az általa megszabott óradíj szerint. Ha már nem vagy kezdő, a tanárod egy ajánlott előzetes konzultáción felméri nyelvtudásod szintjét.

Modern és kényelmes, mert olyan házi feladatok tartoznak a leckékhez, melyeket virtuálisan tudsz elvégezni. Ezeket a rendszer vagy a tanárod értékeli. Minden negyedik lecke végén kitölthetsz egy tesztet, amelyek a leckékben tanult nyelvtani feladatokat tartalmazzák, így látni fogod, hol tartasz a nyelvtanulással. Vannak ún. ,,Vedd fel!” elnevezésű feladatok, melyek során egy adott szöveget / szószerkezeteket / szavakat olvashatsz fel és rögzíthetsz, melyeket  a tanárod értékel.

Gyakorolhatod a beszédet is, hiszen a KIROW teret ad virtuális órák megtartására is. Tedd fel kérdéseidet és fejleszd a beszédkészséged tanároddal a megbeszélt időpontokban! A hangout-on keresztül nem csak hallhatjátok, de láthatjátok is egymást!

És hogy mitől hagyományos mégis mindez? Ugyanúgy kapsz házi feladatot, teszteket és beszédgyakorlást, mint egy átlagos nyelvtanfolyamon. A KIROW-on azonban nem vagy időhöz és helyhez kötve!


Regisztrálj és legyél tagja egy igazán ,,oroszos” közösségnek! Ismerkedj a kultúrával, olvasd és szólj hozzá a fórumokhoz!
 

Alert text
Prompt text

Mehet Mégsem
Prompt text
Mehet Mégsem