Oktass velünk!

 

Nálunk nem csak hirdetheted magad, taníthatsz is! Használd ki a KIROW nyújtotta előnyöket!

HIRDETÉSEK A KIROW-ON

Árak:

1 hónapra szóló hirdetés ára 2 390 Ft

6 hónapra szóló hirdetés ára 7 390 Ft

12 hónapra szóló hirdetés ára 11 900 Ft

Kiemelés ára 1 990 Ft

 

Ma Magyarországon a KIROW az egyedüli olyan oktatási rendszer, amely kizárólag az oroszra van specializálva. Ha bővíteni szeretnéd tanulóid számát, hirdesd magad a KIROW-on, mert itt tényleg minden az oroszról szól! Hirdetésedet szabadon szerkesztheted, így olyan profilt csinálhatsz magadnak, amely tükrözi a személyiséged. Befizethetsz 1, 6, illetve 12 hónapra szóló hirdetésre. Ha a KIROW-on tanítasz, számos előnnyel jár!

 

OKTATÁS A KIROW-ON


Taníts az interneten! Avagy mitől modern és mitől hagyományos az oktatás a KIROW-on?

Statisztikák szerint, aki egyszer kipróbálta a tanulást vagy tanítást online, az a továbbiakban nagy eséllyel interneten keresztül is folytatná! Miért? Mert kényelmes, idő –és pénztakarékos.

Az internetes oktatás egyre nagyobb teret enged magának és egyre többen használják. Magántanárként számos alkalommal tapasztalhattad, mennyire körülményes az időpont egyeztetés a tanulókkal. Valaki csak este ér rá, valaki csak reggel. Jelentkezhetnének többen is, de sajnos ,,messze” laksz, sok időt vesz igénybe az utazás, nem beszélve a jegy és benzin költségekről. A KIROW azért lett kifejlesztve, hogy ez többé ne legyen akadály. Nem fogsz több tanítványt elveszíteni azért, mert messze laksz! Mindössze annyi a dolgod, hogy megadsz a virtuális órarendedben szabad időpontokat és indulhat a hangout óra!

A tananyagokat szintén virtuális úton oszthatod meg tanulóiddal. Ez azt jelenti, hogy az eddig feltöltött, illetve folyamatosan feltöltődő leckék közül azokat választhatod ki, amelyekre szükséged van. A leckék listáját javasolt sorrend szerint állítottuk össze, így egy teljesen kezdő számára akár egymás után is megoszthatod őket. A tananyagok tartalmaznak gyakorlatokat, melyek nagy részét a rendszer kijavítja. Kisebb hányadát a gyakorlatoknak te javítod ki, így nyomon követheted, hányadán áll a tanulód az elsajátítással. A KIROW megkönnyíti számodra a tanítást, hiszen a leckék magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokat tartalmaznak. Taníts könnyen a saját stílusodban!

Árak:


A leckék egységára: 340 Ft/lecke/diák (megosztás)

 


Mitől marad mégis hagyományos az oktatás a KIROW-on?

Attól, hogy megmarad a klasszikus tanár-diák viszony! A tananyagok, gyakorlások, nyelvgyakorlatok adottak, már csak rajtad múlik, hányan csatlakoznak virtuális osztályodhoz!


A KIROW honorálja, ha velünk tanítasz!

Ha nem csak hirdeted magad nálunk, de tanítasz is a KIROW-on keresztül, és van legalább egy tanulód, akinek rendszeresen osztasz meg leckéket, számos előnyre tehetsz szert!

- kiemelt KIROW-os hirdetést kapsz

- a tanulóid értékelhetik munkádat, így akár lehetsz Te a legjobb orosz magántanár

- minél több diákkal osztasz meg tananyagot, annál nagyobb kedvezményekben részesülhetsz

- egyéb akciókról rendszerüzenetben tájékoztatunk regisztráció után ;)

Alert text
Prompt text

Mehet Mégsem
Prompt text
Mehet Mégsem