Küldetés

KIROW – hagyományos elvek, modern eszközök, rugalmas időbeosztás


A KIROW egy orosz nyelvre szakosodott rendszer, melyet azok számára hoztunk létre, akik tanulni, illetve tanítani szeretnének. Legfőbb célunk az, hogy az orosz nyelvet kényelmesen, kötöttségek nélkül sajátítsd el vagy tanítsd. A KIROW nem más, mint a hagyományos nyelvtanulás / nyelvoktatás modern eszközökkel elegyített tere, ahol összehozzuk a Nyelvtanulót a Tanárral.


Kedves Nyelvtanuló! Tudjuk, hogy egy nyelvet nem lehet sikeresen elsajátítani tanári segítség nélkül, továbbá hiszünk a tradicionális nyelvoktatás elveiben. Éppen ezért kapsz lehetőséget a legprofibb tanári segítségre, kapsz házi feladatokat, illetve visszaigazolást nyersz tudásodról. Ugyanakkor a magad ura vagy. A tananyagok magyar nyelvű magyarázatokkal vannak ellátva, így választhatsz, hogy egy leckét magad dolgozol fel és később kérsz tanári magyarázatot, vagy a tanároddal együtt dolgozzátok fel azt. Így akkor tanulsz, amikor csak szeretnél, illetve úgy hangolod össze a virtuális órákat a tanároddal, ahogy –elsősorban- neked kényelmes. A legfontosabb dolgon tudsz így spórolni; az idődön. És nem mellesleg: a pénzeden!


Kedves Magántanár! Tudjuk, milyen körülményes lehet minden tanulód számára megfelelő időpontot, sőt oktatási helyszínt találni. Azt is tudjuk, mennyivel kényelmesebb lenne, ha egyszerre taníthatnád az egy tudásszinten lévő tanulóidat. A mi dolgunk, hogy segítsünk az oroszul tanulni vágyóknak abban, hogy Rád találjanak! Neked nincs más dolgod, mint szerkeszteni egy figyelemfelhívó hirdetést és profilt, és gyűjteni minél több tanulót. Aztán mi sem egyszerűbb, mint kiválasztani a diákjaid számára a megfelelő leckéket. Olyan leckéket válogathatsz össze, amilyeneket szeretnél, olyan sorrendben, amilyenben szeretnéd! Őrizd meg oktatási szokásaidat, gyűjts minél több diákot, hasznosítsd a tudásod, és élvezd ki a KIROW kínálta lehetőségeket, melyek megkönnyítik, mégis hatékonyabbá teszik számodra a tanítást!

Alert text
Prompt text

Mehet Mégsem
Prompt text
Mehet Mégsem