Google Hangouts

Sok magántanár tart a virtuális oktatástól, noha kevesen tudják (mert kevesen merték megtapasztalni), hogy valójában ez olyan, mint egy élő nyelvóra. A hangouts rendszer lehetővé teszi, hogy a tanár és a diák egyszerre hallja és lássa egymást, teret adva így az online orosz nyelvórák megtartására. Tapasztalat szerint, aki egyszer kipróbálta, legközelebb is inkább ilyen úton szeretne órát venni, mivel ez kényelmesebb módja a tanulásnak, illetve rengeteg időt és pénzt spórol meg magának az ember.

A KIROW lehetőséget nyújt arra, hogy a beszédfejlesztés a tanuló és a magántanár számára is a lehető leggördülékenyebben működjön. Ezt a Google Hangouts támogatja, amely biztosítja, hogy a felek hallják és lássák egymást, ha a technikai feltételek adottak.

 

Technikai feltételek:

 


Használata egyszerű, néhány lépéssel könnyen megtanulható:

1. Tanárként a Naptár menüpontban adj meg szabad időpontokat, melyekre tanulóid jelentkezhetnek. / Diákként klikkelj a Naptár menüpontban a számodra megfelelő zöld jelzésű időpontra, melyet tanárod megadott!

2. Valamelyik fél a megadott időpontban kattintson az aktuális órára (piros jelzés).

3. A belépéshez meg kell adni gmail-es e-mail címedet és az ahhoz tartozó kódot! Ha nincs gmail-es e-mail címed, néhány kattintással csinálhatsz egyet magadnak. Csinálok egy gmail-es címet magamnak.

4. Megnyílik a Google Hangouts, amely felajánlja, hogy telepíti az alkalmazást a számítógépeden. Telepítsd az instrukciók szerint! Ez mindössze két kattintás és pár perc.

5. Megnyílik a KIROW fogadóóra és indulhat az orosz tanulás!


Tipp:

Még mielőtt elindulna a tanulás, érdemes letesztelni, jól működik-e mindenkinél az alkalmazás. Javaslatunk szerint ez kiderülhetne egy közös munkát megelőző online konzultáció során, mely alatt a tanuló és a magántanár megbeszélik a tanulás részleteit (például azt, hogy milyen időközönként történjen a leckemegosztás, vagy heti hány online órát érdemes tartani…). Ezzel egy időben hangouts tesztelése is lezajlana.
 

 

Alert text
Prompt text

Mehet Mégsem
Prompt text
Mehet Mégsem